Nieuwe editie Van Stenwic met Open Huizen Dagen

9 Augustus 2017

Woont u in de regio Steenwijkerland? Dan zal het u niet ontgaan zijn. Sinds begin 2017 brengen wij voor makelaar Van Stenwic een glossy magazine uit, genaamd Van Stenwic’s Woonbeleving. Het 32 pagina’s tellende magazine biedt een breed scala aan interessante artikelen over alles wat onze regio te bieden heeft. Van de fraaie natuurgebieden tot verenigingen en welzijnsorganisaties, van pakkende bedrijfsreportages tot uniek woningaanbod. Een lees- en bladermagazine dat iedere leestafel zal sieren en gegarandeerd een langere levensduur heeft dan elk ander huis-aan-huis blad. Bekijk de eerste editie of de tweede editie maar eens.

Eerdere edities zijn in een oplage van 22.500 huis-aan-huis verspreid en waren een groot succes. En het mooie is: het magazine heeft al tot diverse verkopen geleid. Niet alleen woningverkopen. Ook andere advertenties hebben hun vruchten afgeworpen. De meeste advertenties zijn in de vorm van een redactionele bijdrage opgenomen, waardoor de boodschap geloofwaardiger overkomt dan wanneer je je boodschap in een ‘gewone’ advertentie verpakt.

Open Huizen Dagen

Eind september verschijnt de eerstvolgende editie. Een bijzondere editie, want dit keer staat het Open Huis centraal. Daarom staat deze editie vol met artikelen over zaken als het kopen, verbouwen, inrichten en restylen van een nieuwe woning. Reden waarom we ook met u contact opnemen. Lijkt het u wat om uw bedrijf of product op bijzondere wijze te presenteren aan het publiek uit de regio? Waarom doet u niet eens mee met een advertentie of redactionele pagina? Er is nu nog plek!

Voor adverteren belt u met 0521-711002 of 0521-763402. Mailen kan ook: info@vanstenwic.nl of cindy@zzindi.nl.

Magazine op uw huisadres?

Woont u niet in de regio, maar wilt u het magazine wel ontvangen? Gewoon per post of digitaal, beide kan! Digitaal kost niets, per post 15 euro per jaar (4 edities). Stuur ons een e-mail en wij zorgen ervoor!

Naar de website van Van Stenwic Makelaardij & Taxaties.