Veelgestelde vragen

Zijn er na het lezen van de website en deze pagina nog steeds vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Dat mag telefonisch, maar dat kan ook via de mail. Of loop even langs. Wij zitten aan de Oostermeentherand 2c in Steenwijk.

In welke regio is ZZindi werkzaam?
Wij werken door heel Nederland. De eerste gesprekken zijn altijd bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor. Gelukkig kun je tegenwoordig veel op afstand regelen: via het internet, per mail, telefonisch of via skype. Aangezien de meeste opdrachtgevers juist niet bij ons in de regio gevestigd zijn, proberen we op één dag meerdere afspraken in te plannen. Dat scheelt tijd en geld. Bovendien hebben we dan de rest van de week de tijd om alles uit te werken.

Voor welk type opdrachtgever werkt ZZindi?
Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen, variërend van één personeelslid tot ongeveer 300 man personeel. Voorwaarde om ons werk goed te kunnen doen is dat wij – op belangrijke momenten – met eindbeslissers om tafel kunnen zitten. Dit moet, omdat veel van onze werkzaamheden gerelateerd zijn aan strategische beslissingen. In de praktijk betekent dit wel dat wij veel teamen met PR- of communicatieafdelingen.

Binnen welke branches is ZZindi werkzaam?
Wij werken voor alle branches. Maar, als wij een bedrijf helpen met zijn positionering, dan werken wij binnen die branche voor slechts één opdrachtgever tegelijk. Waarom? Omdat wij onze opdrachtgevers groot maken. Wij zetten ze op de kaart, helpen mee om ze op een toppositie te krijgen. En dat kun je niet gelijktijdig voor twee concurrenten doen. Hetzelfde geldt voor onze inspanningen ten aanzien van zoekmachineoptimalisatie. Er is nu eenmaal maar één plek bovenaan de lijst.

Kan ik ook gebruik maken van het nieuwsbriefsysteem, zonder dat ik klant ben?
Ja, natuurlijk kan dat. Want ook al doen wij alleen je nieuwsbrieven, ook dan ben je klant. Wij stellen alleen één voorwaarde: wij willen absolute zekerheid hebben dat alle ontvangers van de e-mailnieuwsbrieven toestemming hebben gegeven. De OPTA hanteert strenge regels. Wij ook. Wij vragen dan ook altijd een opt-inbevestiging.

Hoe komen jullie aan jullie kennis?
Het voltallige team van ZZindi Corporate Communicatie heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gestudeerd. De afstudeerrichtingen variëren van Communicatie, Informatiekunde, Bedrijfskunde tot Sociologie. Daarnaast beschikt het management over meer dan 25 jaar relevante werkervaring. Wij houden onze kennis op peil met cursussen, opleidingen en vakliteratuur.

Wat doen jullie met opdrachten waar ook andere expertise voor nodig is? 
Als wij de kennis of expertise niet zelf in huis hebben, dan betrekken we andere professionals bij het proces. Dat zijn meestal partijen waar wij al jaren mee samenwerken. Die we door en door kennen. Waarvan we weten dat zij dezelfde kwaliteit leveren als wij. Zodat onze opdrachtgevers de beste dienstverlening krijgen die maar denkbaar is.