Portfolio › Website Rekenmeesters

ZZindi Corporate Communicatie heeft ook voor Rekenmeesters de nieuwe corporate website gerealiseerd. Door nauw samen te werken met een klein team van professionals uit de Rekenmeestersorganisatie is het gelukt om in een periode van slechts enkele maanden een heel complexe webomgeving op te leveren.

ZZindi heeft het plan van aanpak geschreven, het functioneel ontwerp opgesteld, advies gegeven over de structuur van de website en de wijze van communiceren, geadviseerd bij het selecteren van webbouwers en fotografen, en de webbouwers, grafisch ontwerpers en fotografen begeleid. Daarnaast heeft ZZindi het programmamanagement, de webcontent en de eerste aanzet tot SEO verzorgd.

De nieuwe site van Rekenmeesters sluit nauw aan bij de nieuwe huisstijl van Rekenmeesters en de kernpropositie: “Oog voor de mens achter de cijfers”.

Rekenmeesters is een jaar na oplevering opgegaan in de Yachtorganisatie waardoor de Rekenmeesterswebsite niet meer actief is. Toch benieuwd naar deze website? Bekijk deze dan op zzindi.magix.net, waar nog meer websites van ZZindi te zien zijn.terug naar overzicht