Portfolio › Responsive website voor Laveau Schoonmaak

Laveau is een allround schoonmaakbedrijf dat steeds weer laat zien dat schoonmaken alles te maken heeft met vertrouwen. Met afspraken nakomen. Samen met hun mensen regelen ze het wel. Want schoonmaken kan ook ánders.
Wil een klant dat er overdag wordt schoongemaakt, dan doen ze dat. Ook de kantinedienst pakken ze met liefde op. Dat dit vervolgens extra goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit van het personeel vergt mag duidelijk zijn. Moeten ze meedenken over lastige schoonmaakvraagstukken. Ze draaien hun hand er niet voor om. Hoe ingewikkelder, des te leuker juist.

Vorig jaar mochten wij de herpositionering verzorgen. Dat resulteerde dit jaar in de nieuwe website. Een responsive site, natuurlijk, want tegenwoordig worden websites veel via mobiele browsers bekeken. Het ontwerp van de website sluit naadloos aan bij de nieuwe communicatie uitingen. Naast het feit dat de site er moderner uit ziet, levert het ook veel gemak op bij het bestelproces. Alle schoonmakers kunnen nu via een portal online bestellingen plaatsen. Alle bestellingen worden in een totaaloverzicht opgenomen. Eenvoudig en snel. Niet alleen voor het schoonmaakpersoneel, ook voor de mensen op kantoor.

Naar de website van Laveau Schoonmaak.terug naar overzicht