Portfolio › Intranet voor Lengkeek

Lengkeek bestaat uit drie afdelingen – expertises, taxaties en bouwkundige opnames - en werkt verspreid over 4 kantoren binnen Nederland. Om hen te helpen goede communicatie tussen deze verschillende vestigingen te waarborgen ontwikkelde ZZindi een intranet voor Lengkeek.

Het intranet functioneert als overkoepelend systeem, waarop collega’s van de verschillende vestigingen contact met elkaar kunnen leggen. Zo is er nu één centrale plek ontstaan waarop informatie gevonden en gedeeld kan worden. ZZindi heeft hiermee een grotere betrokkenheid onder de medewerkers van Lengkeek weten te realiseren. Hoe we dat precies deden? Door het intranet te gebruiken voor o.a. het publiceren van nieuwsitems over de werkzaamheden, een archief voor alle belangrijke documenten, een smoelenboek toe te voegen en een blog te maken met daarin meningen en verhalen.  

Het intranet is gemakkelijk toegankelijk, helpt door centralisatie van informatie, laat de medewerkers eenvoudig dingen intern delen en reduceert het emailverkeer.

www.lengkeek.nlterug naar overzicht