Zo verklein je de risico’s op non-betaling

3 Juni 2016

Er zijn steeds meer ondernemers die in de problemen komen, doordat hun facturen niet of te laat betaald worden. Hoe meer niet betaalde facturen, des te groter de kans dat de ondernemer zelf failliet gaat. Door preventieve maatregelen te treffen kan een faillissement als gevolg van niet incasseerbare of te laat betaalde facturen worden vermeden. Tijdens een kennissessie reiken gerechtsdeurwaarders Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman de aanwezige ondernemers handvatten om risico’s op non-betaling te verkleinen.

Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman van het gelijknamige Incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor zijn gepokt en gemazeld. Hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Bekleedden gedurende 20 jaar verscheidene functies bij meerdere deurwaarderskantoren en zijn onlangs samen een bureau gestart. Door hun bijzondere aanpak, gebaseerd op best practices, weten zij debiteuren tot betaling aan te zetten. Moet jij soms lang op je geld wachten? Ik zou naar deze kennissessie gaan!

Locatie
De kennissessie vindt plaats op donderdag 30 juni aanstaande in het pand van EvertsBekman aan Blankenstein 134a in Meppel. Vanaf 16.30 uur ben je welkom. Om 17.30 uur starten zij met de kennissessie, die zij in het kader van de officiële opening van hun pand in Meppel kosteloos aanbieden aan ondernemers uit Drenthe en Twente (EvertsBekman werkt vanuit Meppel en Tubbergen). Ben je ondernemer, geïnteresseerd in preventieve maatregelen en kom je uit een andere regio? Ook dan ben je welkom! Meld je wel even van tevoren aan via de mail. Vol = namelijk vol.

Meer lezen?

 

Naar nieuwsarchief