Website en brochure voor medisch dossiersysteem FlexPortaal

22 Oktober 2015 FlexPortaal is hét medisch dossiersysteem om medisch professionals, arbodienstverleners en werkgevers te faciliteren. Dit medisch dossiersysteem geeft de medisch professional alle mogelijke tools in handen om snel en gemakkelijk te plannen, rapporteren en archiveren. Het faciliteert werkgevers met gemakkelijke koppelingen met personeelsinformatie- of verzuimsystemen. Het produceert overzichtelijke rapportages en biedt een veilige omgeving waar de privacy van medewerkers is beschermd. Daarnaast is het een ideale omgeving voor arbodienstverleners om samen te werken met andere professionals.

FlexPortaal is ontwikkeld voor en door medisch professionals. Het is gebouwd door IT-professionals die dankzij hun vergaande kennis van de technische mogelijkheden de garantie kunnen bieden dat alle gegevens veilig opgeslagen zijn en leesbaar blijven gedurende de wettelijke bewaartermijn. Tot wel 40 jaar.

ZZindi Corporate Communicatie is door FlexPortaal benaderd om te helpen met de positionering. Benieuwd? Bezoek de website. Daarnaast hebben we ook de folder mogen verzorgen.

Naar nieuwsarchief