Vacature Medewerker Communicatie

3 Mei 2014 ZZindi Corporate Communicatie verzorgt de positionering van bedrijven en instellingen. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in diverse branches en gevestigd in heel Nederland. Wij werken aan merken. Hiervoor zetten wij alle mogelijke communicatiemiddelen in die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Denk daarbij aan missie/visietrajecten, brochures, websites, perscampagnes, (e-mail)nieuwsbrieven en social mediacampagnes. Vanuit onze vestiging in Steenwijk werken wij met een klein team van vaste medewerkers aan de communicatie voor onze klanten. In verband met het toenemend aantal werkzaamheden zijn wij op zoek naar een

Junior Medewerker Communicatie


Heb jij een afgeronde universitaire opleiding Communicatie of studeer je binnenkort af? Ben je goed in het schrijven van teksten, handig met computers, snel, flexibel, secuur en sociaal vaardig? Kan je zelfstandig werken? Weet je iets van nieuwe media of ben je bereid je daarin te verdiepen? Heb je affiniteit met de traditionele media? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Je werk
Je werkt in principe vanuit onze vestiging in Steenwijk. Jouw werk zal in het begin met name gericht zijn op het schrijven van teksten, afgewisseld met ondersteunende werkzaamheden. Denk aan het vullen van websites, het opmaken van nieuwsbrieven, het samenstellen van perslijsten, redactionele en administratieve werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij van tijd tot tijd trainingen waar we je hulp bij kunnen gebruiken.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een 0-urencontract met een eerlijk uurloon. Het aantal uren per maand varieert en is afhankelijk van de werkzaamheden waarop we je kunnen inzetten. Hoe meer je kan, des te meer werk we voor je hebben. Werktijden zijn altijd in overleg. Deadlines moeten natuurlijk wel gehaald worden. Van tijd tot tijd vanuit huis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?
Kijk even rond op de website om een beeld van ons te krijgen. Heb je een (bijna) afgeronde universitaire opleiding Communicatie, ben je goed in het schrijven van teksten en lijkt het je wat om ons team te versterken? Stuur je curriculum vitae en een paar voorbeeldteksten per e-mail naar cindy@zzindi.nl. Heb je vragen? Bel dan met Cindy van der Helm (directeur) op 0521-763402 of 06-51490848. Dat mag ook ’s avonds of in het weekend.


Terug naar nieuwsarchief