Sociaal jaarverslag voor Stichting Phusis

20 Augustus 2013

Stichting Phusis biedt een passend zorgprogramma voor ongeveer 50 bijzondere mensen. Jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen vinden bij Phusis hun thuis. Werk en wonen worden aangepast aan de specifieke wensen van elke bewoner, zodat een zorgprogramma op maat ontstaat.

Een prachtig initiatief, dat volgens de oprichters werkt door ‘gewoon te doén’. De afgelopen jaren is er veel gebeurd binnen de organisatie. Er is daarom een jaarverslag opgesteld. Een verslag over de belangrijkste gebeurtenissen binnen de organisatie, tussen 2004 en 2012. Niet echt een ‘jaar’verslag dus, maar wel slim, omdat het financieel logischer is om terug te kijken over meerdere jaren. Zo blijft er meer over voor de belangrijkste personen in dit verhaal: de bewoners. Doordacht en net even anders, dat is echt Phusis.

We zijn blij dat ZZindi heeft mogen bijdragen aan dit mooie initiatief. Met onze ideeën,  teksten en coördinatie hebben wij samen met Stichting Phusis een duidelijk en fraai jaarverslag gerealiseerd. Een verslag, met inhoud om trots op te zijn.


Terug naar nieuwsarchief