Schleifenbauer lanceert distributiepaneelmeter

9 November 2011 Het Nederlandse bedrijf Schleifenbauer Products lanceerde vorige maand een nieuw product om stroom te meten: de distributiepaneelmeter ofwel DP-Meter. Met de DP-Meter geeft Schleifenbauer installatiebureaus en paneelbouwers een relatief goedkope, overzichtelijke, snel te monteren en veilige tool in handen om stroom te meten in het distributiepaneel.

Meten van stroom is belangrijk om energiekosten in kaart te brengen. Door het gebruik van stroom inzichtelijk te maken wordt bovendien een bewustwordingsproces gecreëerd, zodat uiteindelijk het stroomverbruik en dus de belasting van het milieu zullen dalen. Dit besef leeft nu al bij met name datacenters. Maar ook in de utiliteitsbouw wil men tegenwoordig steeds vaker inzicht in stroomgebruik, bijvoorbeeld om de energiekosten te kunnen verminderen. De genoemde metingen waar normaal gesproken een intelligente stekkerblok voor wordt gebruikt, kunnen ook via de DP-Meter gedaan worden.

ZZindi Corporate Communicatie mocht de perscampagne rond de lancering verzorgen. We zijn beloond met een aantal mooie publicaties, waaronder het artikel in de komende editie van het vakblad de Elektro-Installateur. Nu al online te lezen via de website van de Elektro-Installateur.

Kijk voor meer informatie over manieren om stroom te meten op de website van Schleifenbauer Products


Terug naar nieuwsarchief