Radiocommercial datacenter Eurofiber

9 Juni 2013 Eurofiber is o.a. leverancier van glasvezelnetwerken. Daarnaast heeft Eurofiber een datacenter in Utrecht. Een datacenter dat Tier3 gecertificeerd is, gebouwd volgens de allerhoogste standaarden. Carrierneutraal, want klanten bepalen zelf van welke leverancier ze welke diensten afnemen. We namen al eens een interview af met Coen van Luyken, directeur van het datacenter van Eurofiber, voor onze klant Schleifenbauer Products die de PDUs (Power Distribution Units) aan het datacenter leverde. PDUs waarmee Eurofiber stroomverbruik kan meten en toekennen aan de eindklant.

Onlangs werden we door Eurofiber gevraagd te helpen bij de realisatie van een radiospot voor het datacenter. We schreven de tekst en vorige week gingen we de BNR-studio in voor de opnames. Morgen start de uitzending van de radiocommercial over het carrierneutrale datacenter van Eurofiber in Utrecht. Benieuwd naar de spot? De spot is de komende 4 weken te horen op BNR. 
Altijd al eens een kijkje willen nemen in een datacenter dat voldoet aan de hoogste eisen voor veiligheid, klimaatbeheersing en duurzaam energiegebruik. In de maand juni worden er open dagen georganiseerd! Check eurofiber.com/datacenter.


Terug naar nieuwsarchief