Prijsuitreiking scriptieprijs Rijksuniversiteit Groningen

6 Mei 2015 Samen met 4 andere juryleden hebben wij ons de afgelopen weken verdiept in meer dan 40 masterscripties van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een eerste selectieronde hebben we uiteindelijk bijna 15 scripties van A tot Z doorgelezen en beoordeeld op onder andere originaliteit, wetenschappelijke relevantie, bruikbaarheid en toepasbaarheid voor het communicatie vak, verzorging, taalgebruik en actualiteit van het onderwerp. Drie daarvan zijn genomineerd voor de Columni Scriptieprijs 2014:

• Joukje Breitsma met ‘De juiste student op de juiste plek!’
• Evelien Duizer met ‘Een zoete verleiding: hoe een fotoroman kan helpen de communicatie over diabetes effectiever te maken’
• Andreas Tieman met ‘Driehoeksbegeerte in advertenties. Over de rol van mimetische begeerte in persuasieve documenten’

De jury bestond uit onafhankelijke Columnileden (alumni) die werkzaam zijn in de communicatiepraktijk: Marit van Mil, Anne de Vries, Bernice Spijker, Cindy van der Helm en Hessel Luxen.

De scriptieprijs wordt uitgereikt tijdens het Commotie Congres op donderdag 7 mei om 17.30 uur in Plaza Danza. Wil je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@columni.nl.


Naar nieuwsarchief