Overname Register Holland door Selles & van Dijk Experts

25 Oktober 2013

Maritiem expertisebureau Selles & van Dijk Experts zal per 1 januari 2014 de aandelen van klassebureau Register Holland overnemen. Een bijzondere gebeurtenis, want na de samensmelting vormt het bedrijf een van de grootste particuliere instellingen die namens de overheid certificerende werkzaamheden mag doen ten behoeve van de  binnenvaart.

Selles & van Dijk  Experts is nu overigens het enige schade-expertisebureau dat in het bezit is van een NEN 17020 accreditatie, een van de eisen om het mandaat te kunnen krijgen om zelfstandig binnenvaartschepen te certificeren en zelf certificaten af te geven. Dat mandaat ontvangen de beide bedrijven op 29 november aanstaande.

Een golf van veranderingen. Niet alleen binnen de bedrijven, maar ook voor de markt. En dan is informatie heel belangrijk. Bij ZZindi weten we dat en zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan deze grote overname. We informeerden relaties van zowel Selles & van Dijk Experts als Register Holland via nieuwsbrieven en stelden de buitenwereld op de hoogte middels een perscampagne. Deze laatste werpt nu al haar vruchten af: de eerste publicaties op verzekerings- en scheepvaartgerelateerde websites zijn inmiddels een feit.   

Waar bijvoorbeeld? Am WebYacht Focus en de Binnenvaartkrant.


Terug naar nieuwsarchief