Open Dag en Free publicity voor Houtwerk Hattem

4 November 2016

Keuken- en meubelmakerij Houtwerk Hattem vroeg ons of wij konden helpen bij de zichtbaarheid van het familiebedrijf dat sinds 1958 bestaat. Hoe mooi is het om nu, precies 58 jaar later, een Open Dag te organiseren. Zo kan de omgeving op 19 november met eigen ogen aanschouwen hoe het er aan toe gaat in de houtfabriek annex meubelmakerij waar ze massief houten meubels maken voor particulieren, bedrijven en (zorg)instellingen van puur Hollands hout? Het bedrijf biedt bezoekers de gelegenheid om eindelijk eens te ontdekken wat zij zoal doen. Zo kan men zien hoe ze massief houten meubels maken zoals kasten, tafels, keukens, badkamer- en buitenmeubels. Hoe ze kantoren en vakantiewoningen inrichten. Hoe ze speciale bedden voor zorginstellingen maken. Er is een (h)outlet, je kan een rondleiding door de fabriek, showroom en werkplaats krijgen, kinderen kunnen een workshop volgen en iets leuks van hout maken. Er komt een verloting en ze geven ook nog eens 10 gratis interieuradviezen weg.
Meer informatie over de Open Dag en hoe je zo'n advies kan winnen, kan je vinden op de Facebook pagina van Houtwerk Hattem.

De eerste interviews zijn ook al geregeld. Een supermooie publicatie in de Stentor, De Dijkpoorter en de Schaapskooi. En er volgen er meer!

Naar nieuwsarchief