Nieuwsbrief PW Consulting over SAS en Gartner

24 Juni 2014 Een van onze opdrachtgevers is PW Consulting. PW Consulting ontwikkelt al meer dan 25 jaar analyse- en rapportagesystemen gebaseerd op SAS. Onder de klanten van PW Consulting bevinden zich veel top 100 organisaties waaronder (internet-) retailers, banken, verzekeraars, toezichthouders, overheden, industrie en ziekenhuizen. Ook klanten in andere segmenten van de markt weten PW Consulting steeds vaker te vinden.

De kracht van SAS laat zich vooral zien bij het oplossen van complexe business vraagstukken in grotere ondernemingen. Denk aan zaken als Marketing Intelligence, Performance management, Compliancy met wetgeving (Solvency, Basel) risicomanagement, fraude detectie, big data en data-governance.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied bezochten medewerkers van PW Consulting het SAS Global Forum 2014 en het Gartner Business Intelligence Summit. Gisteren verscheen de nieuwsbrief van PW Consulting, waarin uitgebreid verslag werd gedaan van de kennis opgedaan tijdens deze twee evenementen.

Meer weten over PW Consulting? Bezoek de website.

Terug naar nieuwsarchief