Nieuwe website voor Optiek Oosterwolde!

15 Oktober 2013 Optiek Oosterwolde lanceert vandaag haar nieuwe website. En dat is een klein feestje op zich. Maar er is meer reden voor vrolijkheid: de optiek bestaat namelijk 5 jaar.
Een goede reden om te trakteren! In de maanden oktober en november krijgt iedereen daarom 50% korting op een merkmontuur naar keuze. Kies uit onder andere: Michael Kors, D&G, Ralph Lauren, Boss, Augusto Valentini, Kilsgaard, Persol, RayBan,
 Bart.NL, Vogue, De Style, Silhouette en Vingino.

Optiek Oosterwolde is een servicegerichte opticien, die meedenkt met haar klanten en alleen de beste kwaliteit levert. En met de meest geavanceerde apparatuur en een in-huis optometrist, kunnen zij dit ook. De behulpzame medewerkers helpen klanten graag bij het maken van de juiste keuze uit het uitgebreide assortiment. Van dames-, heren- en kinderbrillen, tot dag- en nachtlenzen, er zijn opties te over.

We hebben met genoegen bijgedragen aan de nieuwe website van Optiek Oosterwolde. Onze inspirerende fotografie en sprekende teksten maken de website af. Onze visie en ideeën over de functionaliteit en het ontwerp zorgen er daarbij voor dat de website niet alleen mooi, maar ook eenvoudig in gebruik is.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan: www.optiek-oosterwolde.nl

Terug naar nieuwsarchief