Nieuw studieprogramma Bedrijfskunde en Sociale Wetenschappen aan The OU

20 Augustus 2014 Het nieuwe studieprogramma van Bedrijfskunde en Sociale Wetenschappen aan The Open University (OU) gaat in de herfst van start. Studeren aan the OU spreekt mensen aan die in een academische studie geïnteresseerd zijn, onder andere omdat men er kan studeren zonder dat er op eerder behaalde cijfers wordt geselecteerd. Daarnaast kan men studeren en werken goed combineren, waardoor studenten geen carrière kans hoeven voorbij te laten gaan. The OU is de grootste Britse universiteit met meer dan 200.000 studenten en hanteert een uitstekend systeem van afstandsonderwijs met begeleiding door docenten.
The OU Business School biedt als Faculteit Bedrijfskunde twee bacheloropleidingen aan. Bij de vakgroepen sociale wetenschappen, geestes- en natuurwetenschappen worden verschillende interdisciplinaire, sociaal-wetenschappelijk georiënteerde bacheloropleidingen aangeboden.

Lijkt het je interessant om op afstand een universitaire opleiding te volgen? Kijk dan op de website van The Open University of lees het persbericht.

Terug naar nieuwsarchief