MBA opleiding The OU Business School

18 Februari 2015

Ben je geïnteresseerd in een MBA-studie aan the Open University (OU) Business School en wil je daar in mei mee beginnen? Je kan nog tot 17 april a.s. inschrijven.

The OU Business School biedt, als Bedrijfskunde Faculteit van de grootste Britse universiteit met afstandsonderwijs, werkende professionals en managers de mogelijkheid toegepaste bedrijfskunde, strategische leiderschapskwaliteiten en ondernemerschap te leren. Het Engelstalige MBA-programma is door de internationale accreditatieorganisaties EQUIS, AMBA en AACSB geaccrediteerd. In Nederland en internationaal behoort het tot de weinige MBA-programma's met deze drie accreditaties. 

Sinds 2005 behoort the OU elk jaar tot de vijf best beoordeelde Engelse universiteiten in de National Student Survey, waarbij studenten gevraagd wordt naar de tevredenheid over hun universiteit. 

Voor de MBA-studie is minimaal drie jaar praktijkervaring in een leidinggevende, specialistische of technische functie, een erkend universitair diploma en een goede kennis van het Engels nodig. Inschrijfgeld, toelatingstesten of de GMAT worden door the Open University niet vereist. De studie begint in mei van 2015. Naast de algemene MBA biedt the OU ook de MBA Technology Management aan, die gericht is op technologie-georiënteerde leidinggevenden.

Meer lezen over dit onderwerp? Lees het volledige persbericht.

Meer informatie over de opleidingen aan the OU Business School is te vinden op www.openuniversity.edu/mba


Naar nieuwsarchief