Maak kans op een studiebeurs voor MBA aan The OU Business School

29 December 2014

The Open University (OU) Business School verstrekt de beurs "Future Leader Fund" voor het eerste studiejaar (module B716) van het MBA-programma. Met deze studiebeurs wil de universiteit een student de mogelijkheid bieden zich gedurende de MBA-studie te ontwikkelen tot een leidinggevende. De beurs "Future Leader Fund" wordt verstrekt ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de MBA opleiding.

De deelnemers moeten wel voldoen aan de toelatingseisen voor een MBA-studie aan The OU: een bachelor- of ander academisch diploma van een erkende universiteit of hogeschool, minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende, wetenschappelijke of technische functie en een goede kennis van de Engelse taal (op IELTS-niveau 6,5). MBA-kandidaten die niet over een academische graad beschikken biedt The OU de zogenaamde 'Open Entry'. In het eerste studiejaar volgen ze de opleiding "Professional Certificate in Management" en beginnen daarna aan hun MBA-studie.

Voor aanvragers van de beurs geldt een maximumleeftijd van 32 jaar bij aanvang van de studie. De inschrijving sluit op 18 januari 2015. Meer weten?

Meer weten over The Open University?

Terug naar nieuwsarchief