Laatste kans op inschrijving masteropleidingen The OU

14 Oktober 2014 Wie voor het komende wintersemester niet is geplaatst voor een masteropleiding, kan zich nog tot 17 oktober 2014 inschrijven aan The Open University, de grootste universiteit met onderwijs op afstand in Engeland. Schrijf je je nu in, dan kan je nog in november beginnen met de studie.

Aan The Open University Business School, de Faculteit Bedrijfskunde van The OU, zijn nog plaatsen  voor de Master Finance (MSc.), Master Human Resource Management (MSc.), Master of Laws (LLM) en de Master Bedrijfskunde-opleidingen MBA en MBA Technology Management.

Bij de vakgroep Informatica en IT kunnen studenten zich nog inschrijven voor de Master of Science Computing of Advanced Networking of voor de MSc Systems Thinking in Practice. Heb je interesse  voor Pedagogiek dan kan je nu ook beginnen met modules uit de masteropleidingen Childhood and Youth, Online and Distance Education of Education.

Voor alle masteropleidingen is een gekwalificeerd bachelorsdiploma of een andere graad vereist, alsmede een zeer goede kennis van het Engels. Voor een MBA-opleiding is behalve dit, ook nog minimaal drie jaar praktijkervaring in een leidinggevende, specialistische of technische functie nodig.

Het volledige bericht lezen? Klik hier.

Meer informatie is te vinden op: www.openuniversity.edu

Terug naar nieuwsarchief