Jurylid bij Business Voice Steenwijkerland

21 November 2013 Als startende ondernemer heb je vragen. Misschien zelfs wel veel vragen. Moeilijke vragen. En wie kan je daar het beste bij helpen? Juist: een gevestigde ondernemer. Iemand met ervaring en de kennis en kunde die je als starter soms net even mist.

Dat bedachten ook de initiatiefnemers van de Business Voice Steenwijkerland. Op 13 november kregen 12 starters de kans om zichzelf te presenteren aan 10 gevestigde entrepreneurs uit de regio. In deze tweede editie van de Business Voice pitchten zij hun ideeën in de hoop op een omdraaiende stoel. De jury luisterde, net als in de ‘echte’ Voice, namelijk blind. Een gedraaide stoel betekende een match tussen starter en ondernemer, met als prijs coachingsadvies. Onbetaalbaar voor hen die met prangende vragen zitten.

Wij mochten plaatsnemen in de jury en werden niet van één, maar zelfs van twee pitches zo enthousiast dat we op ‘de ZZindi bel’ drukten en onze stoel draaiden. ZZindi zal 2 starters gaan begeleiden in het sterker maken van hun onderneming. En we hebben er zin in!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar de YouTube compilatie van de Business Voice Steenwijkerland 2013. Of lees het artikel dat in de Steenwijker Courant verscheen.

Terug naar nieuwsarchief