Inschrijving MBA opleiding op afstand van The Open University sluit 17 april

7 Maart 2014 Geïnteresseerden voor de MBA aan de Britse Open University kunnen zich tot 17 april inschrijven voor het programma dat start in mei dit jaar. The Open University biedt werkenden en leidinggevenden de kans om, in eigen tempo, op afstand persoonlijke managementvaardigheden verder uit te breiden.

Al 24.000 managers van over de hele wereld, werkzaam in uiteenlopende disciplines, studeerden af aan The OU. Het MBA programma biedt hen de kans om te verdiepen en opgedane kennis kan meteen in de praktijk worden gebracht. Zo heeft niet alleen de werknemer, maar ook de werkgever direct profijt van de opleiding.

Maar waarom kiezen voor The Open University? Kathryn Munt MBA heeft het antwoord: “Ik heb gekozen voor The Open University Business School, omdat The OU hoog aangeschreven staat en de Business School triple-geaccrediteerd is. Bovendien was ik bijzonder gecharmeerd van het kostenplaatje en de flexibiliteit die mij geboden werd door de modulaire aanpak. De MBA heeft me geholpen om carrière te maken. Voor aanvang van de opleiding was ik uitgever. Nu ben ik hoofd van IB Publishing bij The International Baccalaureate. Los van het feit dat de MBA deuren opende die eerder voor mij gesloten bleven, vond ik de opleiding bijzonder praktisch en relevant”.   

Meer lezen over dit onderwerp? Klik.
Voor meer informatie over The Open University, ga naar http://www.openuniversity.edu/


Terug naar nieuwsarchief