Het ZZindi redactieabonnement

20 Maart 2014 Stel: je hebt een tekst geschreven, maar twijfelt. Over grote dingen, of over details. Is het overtuigend genoeg? Zegt de tekst wat ik wil zeggen? Zijn er geen typefoutjes gemaakt?

Voor velen biedt het ZZindi redactieabonnement uitkomst. Het is niet altijd nodig om een tekst vanaf nul op te bouwen of helemaal te verbouwen. Soms zijn de puntjes op de ‘i’ genoeg. Volstaan kleine veranderingen die een tekst net even lekkerder leesbaar, aantrekkelijker of overtuigender maken. Daar zijn we bij ZZindi goed in. En dat kost echt geen uren. Eerder minuten.

Een dergelijke strippenkaart heb je al voor € 400. Wij houden bij hoeveel tijd we kwijt zijn per tekst. En staat de teller bijna op nul? Dan waarschuwen we. Zo kan iedereen over een professionele tekst beschikken.

Een redactieabonnement is natuurlijk ook gewoon te gebruiken voor het schrijven van teksten. Voordeel van een abonnement is dat wij organisaties steeds beter leren kennen, waardoor het ook steeds gemakkelijker en dus sneller gaat om teksten voor ze te schrijven.

Geïnteresseerd? Bel Cindy van der Helm op 06 – 51 49 08 48. Mailen, skypen (zzindi) of hangouten (info@zzindi.nl) mag natuurlijk ook.


Terug naar nieuwsarchief