Herenmodezaak Dompeling Mode oudste winkel Almere-Stad

26 Oktober 2011 Dompeling Mode in Almere-Stad bestaat deze week dertig jaar. Dat is best bijzonder, want er zijn nog maar een paar winkels van het eerste uur over in Almere-Stad. Dompeling is een herenmodezaak voor de meer klassieke mode waaronder maatkostuums, trouwkostuums en gelegenheidskleding. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide casual collectie. De familie Dompeling weet alles van stoffen, van modetrends en van de manier waarop kleding in elkaar hoort te zitten. Dat merk je als je bijvoorbeeld je eerste maatpak samenstelt.

Maar je hoeft tegenwoordig als zakenman niet meer altijd in pak op je werk te verschijnen. Het dragen van nette vrijetijdskleding in een zakelijke omgeving is steeds vaker mogelijk en getuigt juist van durf en smaak. Dompeling Mode heeft dan ook een casual collectie die gevormd wordt door o.a. Alberto, Gardeur, Gentiluomo, Harold, New Zealand Auckland, R2, State of Art, Vanguard en Wellensteyn. Eigenzinnige kwaliteitsmerken met karakter.

ZZindi Corporate Communicatie mocht ter ere van het 30-jarig jubileum een folder maken die vandaag huis-aan-huis wordt verspreid.

Terug naar nieuwsarchief