Gratis workshop presenteren met Prezi

13 Augustus 2014 In navolging op twee succesvolle sessies in 2013, verzorgen wij op 26 augustus wederom een gratis workshop ‘Prezi voor managers’. Deelname is primair voorbehouden aan Financieel Participanten van Kennis Netwerk Steenwijkerland. Als er ruimte over is kunnen ook andere ondernemers uit Steenwijkerland kosteloos deelnemen aan deze workshop. Na afloop van de drie uur durende workshop kan iedereen gegarandeerd zelf een presentatie maken in Prezi.  

Tijdens de workshop maak je kennis met de verrassende mogelijkheden van Prezi. De workshop is bedoeld voor managers die nog onbekend zijn met het gebruik van Prezi en die zelf aan de hand van een aantal praktische oefeningen de mogelijkheden van Prezi willen uitproberen. Prezi werkt totaal anders dan MS Powerpoint. Wat anders is komt in de workshop uitvoerig aan de orde. De workshop start met een korte introductie op het onderwerp presenteren. We staan stil bij de verschillen en overeenkomsten tussen Prezi en Powerpoint. Daarna gaat iedereen zelf met behulp van een Prezi een kleine presentatie maken. Zo leer je het snelst hoe Prezi werkt en raak je vertrouwd met alle belangrijke functionaliteiten. In de afronding van de workshop bekijken we met elkaar de gemaakte presentaties en staan we nog even stil bij de verschillende toepassingsmogelijkheden.

De workshop wordt gegeven in ons pand aan de Oostermeentherand 2c in Steenwijk. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen laptop meeneemt. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen per workshop. Internetverbinding is natuurlijk aanwezig, net als voldoende koffie, thee, fris en na afloop een drankje. De workshop start om 19.00 en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Aanmelden kan via de website van Kennis Netwerk Steenwijkerland: www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl

Terug naar nieuwsarchief