Free publicity voor Cobra1998

30 September 2013 Ter ere van haar 15e jubileum reikte Cobra1998 op 25 september voor de tweede keer de Cobra Young Professional Award uit. De aanmoedigingsprijs voor jong talent in de co-assurantie brand markt ging dit jaar naar Robin Lager van Zurich Global Corporate Benelux. Hij werd door het publiek verkozen als winnaar van de Award 2013.

Robin is sinds twee jaar werkzaam als Underwiter Property bij Zurich. Ongeveer 4,5 jaar geleden is zijn carrière in de verzekeringsindustrie gestart. Hij begon als commercieel medewerker binnendienst en relatiebeheerder, maar vond al snel zijn plek bij zijn huidige werkgever, waar hij vol passie zijn beroep uitoefent.

De tweede en derde plek werden vergeven aan: Lennard Haasnoot (Meijers Assurantiën)  en Andre van Strien (Burghgraef van Tiel). Wilbert Gelderblom (DEKRA Experts), Edwin Harink (Lengkeek Expertises)  en Tamara Seelemeijer (HDI) werden ook genomineerd, maar vielen net buiten de prijzen.

De Award werd uitgereikt tijdens een inspirerende avond vol talent. ZZindi is trots op haar betrokkenheid bij dit initiatief en de free publicity die nu al gegenereerd is. De Cobra Young Professional Award 2013 werd genoemd op de website van Schademagazine en Amweb. Conclusie? Er kan worden teruggekeken op een succesvol evenement, met een terechte winnaar.

Op de foto v.l.n.r.: Voorzitter Cobra1998 Rembrand Duindam, Edwin, Robin, Wilbert, Tamara en Andre (Lennard afwezig).

(Bronvermelding fotografie: Erik van der Helm, ZZindi Corporate Communicatie)


Terug naar nieuwsarchief