Free publicity Selles & van Dijk Experts

11 Juli 2012 Maritiem schade-expertisebureau Selles & van Dijk Experts is onlangs door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (ILT) aangewezen om zelfstandig scheepsinspecties te doen. Daarmee bekleden ze een bijzondere positie in Nederland.  
Iedere scheepseigenaar van een beroepsvaartuig of een pleziervaartuig langer dan 20 meter is bij wet verplicht een certificaat van onderzoek te overleggen, waaruit blijkt dat de benodigde inspecties (casco en veiligheid) zijn gedaan. Zonder certificaat mag niet gevaren worden. Tot voor kort konden eigenaren alleen terecht bij drie klassenbureaus en twee particuliere instellingen voor het laten doen van een scheepsinspectie. Aan dit rijtje is nu een derde particuliere instelling toegevoegd: maritiem schade-expertisebureau Selles & van Dijk Experts. Een kleine organisatie dat onafhankelijk is en snel certificaten kan leveren.

Meer achtergrondinformatie over de voorlopige aanwijzing staat in het artikel dat in de juli-nieuwsbrief van Selles & van Dijk Experts verscheen.

Om scheepseigenaren op de hoogte te stellen van deze mogelijkheid mocht ZZindi Corporate Communicatie de perscampagne voor Selles & van Dijk Experts verzorgen.Terug naar nieuwsarchief