Free Publicity Jan Krediet

28 November 2016

Deze zomer zijn wij verhuisd naar het pand van Jan Krediet. Slechts een paar deuren opgeschoven, maar wat een verschil. Een super lichte werkplek met geweldig uitzicht en, nog belangrijker, fijne mensen. Zodra je het pand binnenstapt voel je de energie al. Iedere ochtend vindt er staand overleg plaats. Scrumsessies. Een van de middelen die ingezet zijn om de onderneming weer boven Jan te krijgen, om er eens een woordgrapje tussendoor te gooien.

Die sessies waarbij van onderaf gewerkt wordt, gecombineerd met innoverende concepten, hebben het bedrijf er weer bovenop gebracht. Want het gaat inmiddels weer goed met Jan Krediet. En dat is wel eens minder geweest. De organisatie werd eind 2013 failliet verklaard, maakte een doorstart en nu, drie jaar later, hebben ze de beste bedrijfsresultaten ooit. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Van de 7000 leden van Transport & Logistiek Nederland zijn uitgerekend zij het bedrijf dat afgelopen zaterdag de TLN Ondernemersprijs 2017 in de wacht sleepten. En wat zijn de medewerkers er trots op! En terecht!

Met bijzonder veel plezier werken wij dan ook aan de free publicity campagne voor Jan Krediet.

De eerste publicaties lezen?

Nu.nl

Het Financieele Dagblad

Logistiek

Vakblad Logistiek

Culemborgse Courant

Steenwijker Courant

Stellingwerf

Transport Online

DCSM

TTM

Meubel

Transport & Logistiek

Vakblad Meubel

En als je tijd hebt, luister op vrijdag 9 december dan om 10.30 uur naar BNR. Live interview met Klaas Slim. Of kijk zondag 11 december om 17.00 uur naar Transportwereld (RTL)

Meer lezen over Jan Krediet? Bezoek hun website.

Naar nieuwsarchief