De essentie van het communicatievak

24 Maart 2016 De essentie van het communicatievak. Daar draait het om tijdens het World Café op dinsdag 12 april in Groningen. De huidige digitale ontwikkelingen hebben hun impact op de communicatieberoepspraktijk. Hoe gaan wij daar als communicatieprofessionals mee om? En hoe vinden communicatie-opleidingen aansluiting op het communicatie-werkveld? Dergelijke vragen gaan we tijdens een estafette-debat beantwoorden tijdens het World Café. Na afloop van deze ‘estafette-bijeenkomst’ zal de Columni Scriptieprijs uitgereikt worden. Deze prijs gaat naar de schrijver van de beste masterscriptie van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen CIW aan de Rijksuniversiteit Groningen. Net als voorgaande jaren heeft directeur Cindy van der Helm zitting in de jury van de scriptieprijs. Hou de site in de gaten: begin april maken we de genomineerden bekend.

Studenten, docenten en communicatieprofessionals die mee willen praten over de essentie van ons vak zijn meer dan welkom op dinsdag 12 april in het Harmoniegebouw in Groningen. Wie weet ontmoeten we daar wel onze nieuwe collega! We hebben nog een vacature voor een communicatiemedewerker.

Het World Café wordt georganiseerd door stichting CommBat, studievereniging Commotie, alumnivereniging Columni en de opleiding CIW van der RUG. Meer weten over het World Café?


Naar nieuwsarchief