Bijzondere woningen makelaar Van Stenwic

2 December 2016 Makelaar Van Stenwic uit Steenwijk voegt tegenwoordig steeds meer bijzondere objecten toe aan zijn portfolio. Een mooie kans om toe te treden tot het hogere segment!
Makelaar Van Stenwic benaderde ZZindi om samen zijn nieuwe label met ‘Bijzondere objecten’ in de markt te zetten. Wij werden niet alleen gevraagd vanwege de ervaring die wij hebben met het ‘werken aan merken’, maar ook vanwege de pr-achtergrond in de makelaardij. Achttien jaar nog wel.

Een van de eerste opdrachten voor Bijzondere objecten: het bedenken en maken van een speciale communicatie-uiting voor een rietgedekt landhuis op Landgoed Heerlijkheid de Eese met een perceel van zo’n kleine 23.000 m2. Een oase van rust, ruimte en luxe. Geheel verscholen in de bossen, maar op nog geen twee minuten van de snelweg, vijf kwartier van Amsterdam en Utrecht. En dat voor nog geen 2 miljoen.

Samen hebben we besloten eerst even een luxe folder te maken. Speciaal geschreven in het Engels voor Engelse investeerders die de week erop naar Nederland zouden komen. De uitdaging van deze opdracht zat hem met name in de snelheid. Binnen enkele dagen moesten we de folder ontwerpen en maken. In twee talen nog wel. Vrijdag de opdracht, maandag de bestanden naar de drukker, dinsdag gedrukt en wel leveren. Voor ons vooral een leuke uitdaging!

Na een paar dagen hard werken door Harold (makelaar), Robin (vertaling), Heidi (ontwerp) en Cindy mocht het resultaat er zijn: een luxe folder, zowel in het Engels als in het Nederlands, van het bijzondere landhuis dat voor bijna 2 miljoen te koop staat aan de Onderduikersweg 9 in De Bult. Zo’n zelfde object zou in het westen zeker het dubbele moeten opbrengen.
Zin in een landhuis met stallencomplex (te verbouwen tot praktijkruimte), prachtige tuin met klein bosperceel, geitenweide, paardenweide en rijbak? Bekijk de video maar eens. Of lees even iets meer over het object aan de Onderduikersweg 9 in De Bult.

Naar de site van Van Stenwic Makelaardij en Taxaties.

Naar nieuwsarchief