A.B.B.S. heeft nieuwe voorzitter

4 Februari 2016 De Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (A.B.B.S.) heeft een nieuwe voorzitter: Michael Blonk. Michael volgt voorzitter Willem van Someren op, die in oktober 2015 de pensioengerechtigde leeftijd bereikte. De in 1983 opgerichte sociëteit is dé marktontmoetingsplaats voor verzekeraars, (her)verzekerings-makelaars, schade-experts, taxateurs en advocaten, werkzaam binnen de co-assurantie Brand. Een netwerkorganisatie voor mensen gelieerd aan de Amsterdamse co-assurantiemarkt, met senioriteit in de markt of een leidinggevende positie.

Naast Michael Blonk bestaat het bestuur momenteel uit secretaris Paul de Koning en penningmeester Jacqueline Bolijn. A.B.B.S. biedt leden de mogelijkheid om in een informele sfeer kennis te delen over brand- en aanverwante verzekeringen binnen de co-assurantiemarkt. De sociëteit heeft iedere tweede maandag van de maand een bijeenkomst waar kennisdelen en elkaar ontmoeten centraal staan. Branchegenoten die passen binnen het profiel worden van harte uitgenodigd om via de website het lidmaatschap aan te vragen.

A.B.B.S. is een opdrachtgever van het eerste uur. We hebben ooit de huisstijl en website gerealiseerd en verzorgen sindsdien via ons nieuwsbriefsysteem de facturatie en de uitnodigingen voor de bijeenkomsten. En nu mogen we ook free publicity regelen. Hoe leuk is dat!


Naar nieuwsarchief