3e Cobra Young Professional Award voor co-assurantiemarkt

20 Januari 2016 In 2011 waren wij betrokken bij de conceptontwikkeling rond een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent in de co-assurantiemarkt brand. Het werd de Cobra Young Professional Award. Vanaf dat moment mochten wij de PR verzorgen voor deze Award. Op 17 maart aanstaande wordt alweer voor de derde maal in de geschiedenis de Award uitgereikt.

Het bestuur van Cobra1998 doet via de media en andere branche-organisaties een oproep om medewerkers, collega’s of branchegenoten voor te dragen voor de Award. Jonge professionals kunnen tot en met 18 februari aanstaande worden voorgedragen voor een nominatie. Om genomineerd te kunnen worden moet de professional wel voldoen aan een aantal eisen, te weten: minstens 1 jaar werkzaam zijn in de co-assurantiemarkt brand, enthousiast zijn voor het vak en uitblinken qua kennis en daadkracht. De professional mag bovendien nog geen leidinggevende positie bekleden en moet jonger zijn dan 35 jaar.

Een voordracht kan tot en met 18 februari aanstaande via de website van Cobra1998.com of per e-mail worden ingediend. Motivatie is vereist. Een selectiecommissie bestaande uit het bestuur van Cobra1998, zal eind februari uit alle voordrachten een aantal kandidaten nomineren. De genomineerden worden op de website gepubliceerd, waarna de leden via een anonieme stemming bepalen wie de prijs in de wacht sleept.

Uitreiking van de Cobra Young Professional Award 2016 vindt plaats op 17 maart aanstaande. Het belooft weer een gedenkwaardig moment te worden, waar branchegenoten meer dan welkom zijn. Geïnteresseerden die bij de uitreiking aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden via info@cobra1998.com. Meer informatie is te vinden op de website van Cobra1998. Een link naar het volledige persbericht vind je hier.


Naar nieuwsarchief